Ozonoterapia

Aceasta contribuie sinergic la majorarea efectului terapeutic comun. Se observa de multe ori ca aplicarea concomitenta a ozonoterapiei cu terapia conventionala poate duce la scaderea dozelor si a reactiilor adverse ale acesteia din urma

Principalele indicatii clinice ale tratamentelor cu ozon sunt: diabetul zaharat (mai ales in complicatiile tardive produse de microangiopatia diabetica), boli inflamatorii cronice (poliartrita reumatoida, hepatite cronice, afectiuni intestinale inflamatorii cronice), arteriopatia ischemica periferica, insuficienta circulatorie cerebrala (post AVC ischemic), afectiuni virale (hepatita B si C, herpes zoster) cat si ca terapie complementara in afectiunile oncologice. De asemenea, aplicarea injectabila locala este utila in afectiunile articulare de tip reumatic si degenerativ (artroze, artropatii), in patologia articulara si musculara post-traumatica (entorse, luxatii, intinderi si rupturi musculare, sechele dupa interventii ortopedice).

O aplicatie speciala este utilizarea ozonoterapiei in medicina estetica pentru tratarea ridurilor faciale, a vergeturilor cutanate si a celulitei membrelor inferioare.

Rezultate deosebite obtinute complementar prin ozonoterapie sunt in tratamentele antiimbatranire si in tratarea bolilor autoimune (scleroza multipla, poliartrita reumatoida).

Echipa medicala

  • Dr. Vincenzo Simonetti - Medic de renume european in domeniul ozonoterapiei
  • Dr. Monica Toma - Medic specialist hematologie, competenta ozonoterapie
  • Dr.  Geanina Bujoreanu - Medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie, competenta ozonoterapie
  • Dr. Flavius Bajan - Medic primar urologie, competenta ozonoterapie 

 

Acest site foloseşte cookie-uri si colecteaza date cu caracter personal. Consulta mai multe informatii aici.
Mai multe informatii Sunt de acord Nu sunt de acord